середу, 28 березня 2012 р.

Продовження спільного пошиву:)))!

Привітик!!! Я не пропала:)),я працюю, плідно:)). Покажу вам фото з своїми незакінченими зайчиками:)),але вони вже вдягнуті!!! Дуже цікаво працювати над ними:),але трохи багато роботи,особливо коли щось шиєш вперше:))!
Всіх люблю та обіймаю:)))!

неділю, 25 березня 2012 р.

"Спільний пошив зайця"!!!

Привітик! Нарешті я вдома, і можу написати:)) вам ,що беру участь у спільному пошиві зайчиків,який організувала Наташа. Як писала Наталя, кроїли та шили детальки зайців разом:)). Відкрию секретик:)),у мене буде пара зайчиків:)! Знаєте,є такі моменти,коли в голові є ідея,яку ти продумав до деталей,тому я від неї не відмовлюсь:)),знаю,що потім буде новий зайчик,але зараз ідея є зробити пару:))),тому дуже постараюсь втілити її в життя!!! Тепер покажу фото своїх матеріалів:
Побажаю успіху усім та собі:)))!
Дякую,що завітали! Гарної вам неділі!
Всіх люблю та обіймаю:)))!

вівторок, 20 березня 2012 р.

"Цвіт Сакури"!

Привітик мої хороші!!! Сьогодні покажу вам відкриточку з сакурою:)). Розкажу трошки як я її робила:)). Квіти зроблені з пластики та покриті лаком,гілочка-це вирубка покрашена акриловою краскою, віяло я на папері задекупажила серветку з мотивом весни та закріпила брадсом :) ,а ще прикрасила зачіску дівчині квіткою- брадсом від Тільди:). А тепер відкритка:

З цією відкриткою приймаю участь у завданні від блогу Завдання для душі "Сакура"
Дякую,що заходите:))! Всіх люблю та обіймаю:))!!!

пʼятницю, 16 березня 2012 р.

Веснянка:)))!

Привіт-привіт!!! Погода у нас чудова, настрій ще кращий:)), хочеться гуляти і насолоджуватись життям:)))! Пошила я ще одного зайчика-дівчинку Веснянку:)). Вона одягнена вже зовсім по літньому,та ще й назбирала собі у кошик букет квітів:))) Зараз фото і розкажу все по порядку:) :


четвер, 15 березня 2012 р.

Блокнот "Троянда"!

Привіт!!!!!!!! Хочу всім подякувати за підтримку, моя доця здорова і вже все позаду:))! Дякуююю велике:)))!!! Захотілось мені сотворити:) блокнот, і буквально за вчорашній вечір я його зробила:))! Мені ця робота дуже сподобалась, хочу ще:)))! А ось і сам блокнотик :


понеділок, 5 березня 2012 р.

До 8 Березня:) !

Привітик! Щось настрій в мене став геть не весняний:(,захворіла доця:((! Але все ж покажу листівку,яку зробила у суботу до 8 Березня
Дякую що заходите:)! Гарного та плідного
Вам тижня:))!

четвер, 1 березня 2012 р.

Весна прийшла:)))!

Привітик мої хороші!!! Вітаю Вас з першим днем Весни:)))! Бажаю,щоб у Вас у серці завжди була весна,така тепла,сонячна та квітуча:)))! Сьогодні покажу ось таку листівочку:
На ній добре видно:),як зимова пташка підняла голівку і дивиться на весняну пташку:)),а весняна ніби промовляє,все пора мені господарювати:)))! З цією листівкою беру участь у завданні від  Скетчи