пʼятницю, 27 квітня 2012 р.

"Альбом для хлопчика"!

Привіт мої дорогенькі:)))! Дуже скучила за вами! Мене трошки не було:), їздила на село,на рідні городи:))). Я вас усіх переглядала,хоч і з телефону:)), у всіх красота:)))! Хотіла подякувати Сніжинці-Ірі за нагородку:), мені дуже приємно:)))! Сьогодні покажу вам дві роботи:), альбом для хлопчика розмір 30*30,обтянутий тканиною та обруч в українському стилі:))) (далі багато фото):

середу, 18 квітня 2012 р.

Скринька в стилі "Шеббі вінтаж"!

Христос Воскрес! Як у вас пройшли святкування:))? У мене чудово, весело у родинному колі:))! Сьогодні покажу вам скриньку,яку робила у якості дизайнера Арт клубу Шпаківня, де стартувало нове завдання "Шебби-вінтаж + додатковий елемент". Обов"язково приєднуйтесь:)))! А тепер багато фото:




Дякую,що заглядаєте:)! Усіх люблю та обіймаю:)))!

четвер, 12 квітня 2012 р.

"Великодня листівка №2:)))"!

Привіт-привіт!!! Читаю по блогах підготовка до свят іде повним ходом:))) - Молодці!!! Вчора зробила великодню листівочку,але не просто :),а для дуже хорошої,сонячної,веселої,ну просто позитивної дівчини:)))!!!А ось листівочка (дальше багато фото:)):


суботу, 7 квітня 2012 р.

"Великодня листівка"!

Привіт! Нарешті закінчивши домашні клопоти,прибирання:),я можу трошки потворити:)). В якості дизайнера виконувала нове завдання від Арт клубу Шпаківня "Великдень у стилі потертий шик!"  Робила я таку листівку вперше,мені результат сподобався:))),вона така ніжна-ніжна:)! Судити вам:)))!

Дякую,що заглядаєте:))! Бажаю гарних вам святкових вихідних:))! Всіх люблю та обіймаю!
P.S. Дівчатка,мій блог має новий "образ",але є одне "але",він не дає мені відповідати під кожним вашим коментарем:)! Вибачте за незручності!!!

вівторок, 3 квітня 2012 р.

"Любов в горошок":)))!

Привіт усім:))! Я в переривах між підготовкою до свят:),дошила свою "солодку парочку":)). Дякую Наташі за спільний пошив,мені було дуже цікаво:))! А тепер фото:
 Стоїть хлопчина:),чекає,хвилюється,на годинник поглядає:)))
 А вона думає:),йти на побачення,чи ні:)???
 Зустрілись! Він такий задоволений, а вона пані серйозна:)))
 Ну дай мені,хоч за руку тебе потримати:)))!
А тут, "любов в горошок":)))!!!
Дякую,що заглядаєте:))! Усіх люблю та обіймаю:)))!